A szép drágakő ékszer minden ember vágya!

A drágakő ékszer a legszebb ajándék, a szerelem legjobb kifejezője! A drágakövek horoszkóp szerint is kiválaszthatók! Az egészség, siker, pénz vonzásához drágaköves mágikus gömb a feng shui és számmisztika szerint.

ÓNIX

Mivel Ön az ónix követ választotta, feltehetőleg gyakorlatias és visszafogott a természete! Értékeli a józanész és a biztonság adta nyugalmat, szereti érezni, hogy szilárdan  halad előre az életben.

Fontos az Ön számára, hogy a lehető legtöbb dolog irányítását a saját kezében tartsa.

Lehet pesszimista is, de akkor saját magát akadályozhatja az életben azzal, hogy mindig egy lépéssel előrébb akar lenni, mint ahol tart.

Kapcsolataiban általában visszafogott, nem árulja el az érzelmeit, amivel gyakran önmaga sincs tisztában. Amikor viszont eldönti, hogy valaki megfelelő, választottját mindenhogyan támogatja. Rendkívül sokat jelent Önnek a család.

Meg van Önben a hosszú távú célok eléréséhez való türelem.

Mit tesz az ónix?

Az ónix az Ön védelmező kristályává válhat, mindenféle ellenségtől megvédi, legyenek azok erőszakkal kapcsolatosak, vagy saját megfontolatlansága miatti cselekedetek következménye.

Mivel a választása erre a kőre esett, valószínűleg sebezhetőnek érzi magát, el akarja kerülni a feltűnést. Valószínűleg attól fél, hogy túlságosan kiadja vagy lealacsonyítja önmagát.

Az ónix kő megőrzi a titkait! Kitartást és erőt ad ahhoz, hogy az aktuális kihívásokon felül cselekedeteivel egy ígéretesebb és szebb jövőt alakitson ki magának.

Használjon ónix nyakláncot és ha Ön jobb kezes, a bal kezén viseljen ónix karkötőt, hogy harmóniába kerüljön a kő visszafogott természetével.

Az ónix szilárd alapokra helyezi Önt és támogatja! Megtanítja arra, hogy miként szerezheti meg az irányítást saját élete felett.

Ha Önnek az ónix  kőre  esett a választása, akkor az azért történt, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szüksége!


Ne késlekedjen hát!

Szerezzen be bármilyen ónix ékszert

Nincs más dolga, csak figyelje a változásokat az életében!Addig is az alábbi linkre kattintva megismerkedhet az ÓNIX egyéb gyógyhatásával:

AZ ÓNIX GYÓGYHATÁSA

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 38
Heti: 86
Havi: 800
Össz.: 850 509

Látogatottság növelés
Oldal: ÓNIX
A szép drágakő ékszer minden ember vágya! - © 2008 - 2018 - ekszerek.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: karneol kő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »