A szép drágakő ékszer minden ember vágya!

A drágakő ékszer a legszebb ajándék, a szerelem legjobb kifejezője! A drágakövek horoszkóp szerint is kiválaszthatók! Az egészség, siker, pénz vonzásához drágaköves mágikus gömb a feng shui és számmisztika szerint.

Először is - a tévedések elkerülése végett - tudni kell, hogy mi a drágakő?

Röviden:

A drágakövek olyan ásványok, kőzetek, szerves vagy szervetlen anyagok, amelyek szépségük, ritkaságuk és keménységük alapján megnyerték az emberek tetszését.

Sokan azt gondolják, hogy csak a gyémánt, rubin, zafír, smaragd, vagy az akvamarin, stb.  a drágakövek, mivel ezek " drágák ", nehezen megfizethetőek.


A drágakövek, kristályok olyan természetes rezgési frekvenciával rendelkeznek, amelyek képesek az ember hibásan működő ( beteg ) szerveinek diszharmonikus rezgési frekvenciáját beállítani, ezáltal gyógyítani.

*************************************


Kis kitérő után nézzük tehát, mire jó a drágakő nyaklánc?

Az apró kövekböl készült nyakláncok, melyek körbefonják a nyakat, a test egészébe szállítják az energiát.
A nyakon viselt ékszereket éri a Nap fénye, ( nem a sugara! ) folyamatosan cserélve ezáltal a beteg testrész hibás rezgését a kő által kibocsátott gyógyító hatású rezgéssel.A képen karneol kőből készült nyaklánc látható. Vegavilág BtFigyelem!

A fentiekben magáról a Fényről ( napkeltétől – napnyugtáig ) beszélünk, függetlenül attól, hogy süt a nap, vagy borús az idő!
Egyes köveket nem is ajánlott kitenni közvetlen a Nap sugarainak!

A rövid nyaklánc elöl a torokcsakrán nyugszik.

A csakrák, Torokcsakra/ VEGAVILÁG


A torokcsakrához hozzárendelt testrészek: a nyak, a tarkó, az állkapocs, a fülek, a hangképző szervek, a légcső, a hörgők, a tüdő felső része, a nyelőcső, és a karok.
Ehhez a csakrához van még hozzárendelve a pajzsmirigy, aminek fontos szerepe van a csontváz és a belső szervek növekedésében.

A pajzsmirigy szabályozza az anyagcserét, ezért hatással van arra is, hogy milyen gyorsan alakítjuk át a táplálékot energiává, és mennyi idő alatt égetjük el ezt az energiát. A szervezet jódanyagcseréjét is befolyásolja a pajzsmirigy.
( pld a howlit nyaklánc jelentősen segíti a testsúlyfelesleg leadásában! )

A torokcsakrában található még a kifejezőképesség, a kommunikáció és az inspiráció központja is.
Nyakláncként erre a célra ajánlottak elsősorban a kalcedon és a türkiz.

Ha a személyiségkövét nyakláncként hordja, ezzel erősíti az önkifejezési képességet. Hatása érvényesül, ha vizsgázik, előadást tart vagy felvételi bemutatkozó beszélgetésen vesz részt, de baráti társaságban is könnyen kerülhet a középpontba.


MIÉRT HASZNOS A DRÁGAKŐ MEDÁL?

Miért hasznos a medál? Vegavilág Ma Prem Shakti

Medálként a kövek attól függően hatnak, milyen hosszú láncon viseli.
Rövid láncon a torokcsakrán nyugszik és az ahhoz tartozó szervekre hat, amiről feljebb olvashat.

Hosszú láncon vagy szíjon a medál a szívcsakrán nyugszik.

A szívcsakra a szívhez és a szívvel összefüggő dolgokhoz kapcsolódik, így a szeretet, együttérzés, kapcsolatteremtés van hozzárendelve.
A szívcsakra feladata többek között, hogy a látott, hallot és érzett dolgokat érzésekké alakítsa át.

A szívcsakrához hozzárendelt testrészek, szervek:
a szív, a gerincnek a nyak és derék közötti része, a mellkas és a mellüreg, a tüdő alsó része, a vér és a keringési rendszer, valamint a bőr.

Ezek alapján ha a fent felsorolt testrészeket szeretné gyógyítani, érdemes medálként hosszú láncon vagy szíjon hordani azokat a köveket, amelyek ezen testrészeinkhez vannak rendelve.

A drágakőterápiában kiemelt helyen áll a rózsakvarc, a jade, a lazurit és a smaragd, amelyet a szívcsakra harmonizálására ajánlanak.

Ha medálként kívánja hordani a személyiségkövét akkor az fokozza az együttérző megnyilvánulásokat, általa mélyebb benyomást tehet arra, akivel találkozik.

Mutasd a gyűrűdet, megmondom ki vagy!Az oldal tartalma a Vegavilág Bt  tulajdona! Kérlek, ne másold át saját honlapodra, mert nem a Te gondolataidat és érzéseidet sugallják!

******************************


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 38
Heti: 101
Havi: 815
Össz.: 850 524

Látogatottság növelés
Oldal: Mire jó a nyaklánc és medál?
A szép drágakő ékszer minden ember vágya! - © 2008 - 2018 - ekszerek.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: karneol kő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »