A szép drágakő ékszer minden ember vágya!

A drágakő ékszer a legszebb ajándék, a szerelem legjobb kifejezője! A drágakövek horoszkóp szerint is kiválaszthatók! Az egészség, siker, pénz vonzásához drágaköves mágikus gömb a feng shui és számmisztika szerint.

 Együtt kell élnünk a betegségekkel?

3.dragako_gyogyitas.jpeg

Emlékszik még arra, amikor orvosa először mérte meg úgy a vérnyomását, hogy a mérés magasabb értéket mutatott a kelleténél? Arra is emlékezzen, hogy megijedt akkor!
Aztán az első ijedtséget felváltotta egy kis nyugalom, hiszen ha orvos méri a vérnyomást, az általában magasabbra szökik,
fehér köpeny szindróma, szokás mondani.

Később ahogy az évek telnek, esetleg már orvos nélkül is érezhető, hogy feljebb szökött a vérnyomásunk. Aztán jön a visszafordíthatatlan folyamat: mostantól vérnyomáscsökkentőt kell szedni! Életünk végéig!

Valóban visszafordíthatatlan?

Valóban együtt kell élnünk a gyógyszerekkel?

Most csak egy betegséget ragadtam ki a sokból, amire azt mondjuk: a korral jár . . . Írhattam volna koleszterinszintet, vércukrot, a fogak kihullását, szem gyengülését, vagy a félelem szülte pánikbetegséget, depressziót, mozgásszervi megbetegedést és még sorolhatnám tovább!

Általában itt van az a pont - ha korábban még nem
jött el - amikor az ember átértékeli életét, és keresi a megoldást.

Amikor elindul valaki a drágakő gyógyítás irányába, nem lehet az a célja, hogy holnaptól nem vesz be gyógyszert, nem megy el az orvoshoz!

Különösképpen igaz ez akkor, ha valakinek régebb óta fennálló betegségei vannak és ezekkel folyamatos ellenőrzés vagy gyógyszerszedés szükséges!

Nem számíthat arra, hogy feltesz egy nyakláncot és többet nem kell bevennie a vérnyomáscsökkentőjét vagy az antidepresszánsát és egyéb gyógyszereit!

Amikor egy tünetet észlel magán - legyen az magas vérnyomás, magas vércukorszint, stb. - az már régen, talán évekkel, esetleg évtizedekkel ezelőtt elkezdődött - így a gyógyulást se várhatja egyetlen nap alatt, bár itt általában nem kell éveket várnia.

********************************************************************************************Hogyan gyógyítanak a kristályok?

4_hogyan_gyogyitanak_a_dragakovek.png Vegavilág

A kristályok olyan finom energiamezőkkel rendelkeznek, amelyek az élőlényeket - így minket embereket is - különböző energiákkal töltik fel, védik- szabályozzák a belső energiaáramlást, erősítik képességeiket, elősegítik a külső energiával lévő kapcsolatot, megnyugtatják és megvigasztalják, harmonizálják és így meggyógyítják.

Ez azt jelenti, hogy a gyógyulás belülről indul, eleinte nem is látványos. A kövek által leadott harmonizáló energia azonban segít abban, hogy testének, belső szerveinek eddigi diszharmonikus rezgése elcsituljon, majd lassan harmonikussá váljon .

Ahhoz, hogy megkezdje saját magán a drágakőterápiát, általában első lépésként elegendő néhány marokkő, ujjkő és drágakőből készült masszírozó rúd beszerzése.

A készlet elemeit többféleképpen használhatja: masszírozásra, életelixír ivóvíz készítésére, vagy akár csak arra, hogy az Ön közelében legyenek a kövek.

A kövek mindegyike sokféle tulajdonsággal rendelkezik, ezért az alapok megtapasztalása és megismerése után a későbbiek során kiegészítheti saját készletét további darabokkal. Ezzel élete irányítását, egy - egy speciális területen megoldandó problémáit veszi saját kezébe.

A javasolt csiszolt kövek, amelyeket érdemes beszerezni a terápiához: hegyikristály, citrin, karneol, heliotrop, jade, rózsakvarc, ónix, achát.

FONTOS!
Nyugodtan használhat bármilyen köveket, függetlenül attól, hogy az a születési köve, vagy csak egyszerűen vonzódik hozzá, az Ön szívének kedves!
Később kitérek a születési kövekre és azok értelmezésére illetve félreértelmezésére is!

Ha ezek a kövei megvannak Önnek, akkor olyan " szerek " birtokában van, amelyeket önmagukban használva vagy egymással kombinálva minden életterületen, az összes gyakori probléma illetve betegség esetén használhat.

FONTOS!
Itt jegyzem meg, hogy a kereskedelemben megmunkálatlan nyers drágaköveket és megmunkált, majd polírozott köveket is lehet kapni.

A nyers kövek és a megmunkált kövek egyforma erősségűek, hatásukban nincs közöttük különbség.

A drágakőgyógyítás praktikus okokból csak a megmunkált és polírozott köveket használja, mivel nem morzsolódnak, nem sértik fel a bőrünket, életelixír készítésekor nem kerülhet kristály törmelék az ivóvizünkbe, a marokkövek nem rágják szét a zsebünket, stb.


Következő oldalhoz klikk ide!


Az oldal tartalma a Vegavilág Bt  tulajdona!

Ettől függetlenül mondataim már így is sok más oldalról visszaköszönnek rám.

Kérlek, ne másold át saját honlapodra, mert nem a Te gondolataidat és érzéseidet sugallják!

Köszönjük!


**********************************

HIRDETÉS


KERESSEN PÉNZT MOBILTELEFONJÁVAL!

Keressen pénzt mobiltelefonjával!

Ismertetőhöz kattintson IDE!


------------------------------------------

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 38
Heti: 90
Havi: 804
Össz.: 850 513

Látogatottság növelés
Oldal: A drágakő és az egészség
A szép drágakő ékszer minden ember vágya! - © 2008 - 2018 - ekszerek.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: karneol kő - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »